Aki teheti, és aki számára fontos, hogy házi készítésű ételeket fogyasszon a család, nem kerülheti el, hogy maga készítse el a savanyúságokat és a lekvárokat is. Nem csak az ősz a befőzés ideje, hiszen év közben is mindig tudunk valamit készíteni, hiszen tavasztól őszig gyakran van nagyobb mennyiségű alapanyag, amit használhatunk. Kezdve a földiepertől, a cseresznyén keresztül egész a sütőtökig és birsalmáig, amelyek késő ősszel teremnek. Tehát aki kedveli, az egész szezon idején élhet befőzés szenvedélyének. Receptjeink között találhatóak klasszikus befőzés receptek és egy kicsit a reformkonyhához húzóak is. De minden befőtt készülhet egy kicsit módosított hozzávalókkal, illetve egyéni kreációként is. Természetesen, ha valami nagyon jól sikerül, örülünk, ha megosztják velünk is, illetve a többi olvasóval. Egy jó fotót ne felejtsenek el mellékelni az elkészített ételről, hiszen ezzel sokkal vonzóbb lesz a többiek számára. De a fotó arra is jó, hogy a készítő maga is ízlésesebben tudja tálalni.
Divatos a házi befőzés
admin 2015-04-14 Szolgáltatások Divatos a házi befőzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1,214 Views
2015-04-14