Home / Szolgáltatások / Divatos a házi befőzés

Divatos a házi befőzés

Készül a házilekvár
Készül a házilekvár

Aki teheti, és aki számára fontos, hogy házi készítésű ételeket fogyasszon a család, nem kerülheti el, hogy maga készítse el a savanyúságokat és a lekvárokat is. Nem csak az ősz a befőzés ideje, hiszen év közben is mindig tudunk valamit készíteni, hiszen tavasztól őszig gyakran van nagyobb mennyiségű alapanyag, amit használhatunk. Kezdve a földiepertől, a cseresznyén keresztül egész a sütőtökig és birsalmáig, amelyek késő ősszel teremnek. Tehát aki kedveli, az egész szezon idején élhet befőzés szenvedélyének. Receptjeink között találhatóak klasszikus befőzés receptek és egy kicsit a reformkonyhához húzóak is. De minden befőtt készülhet egy kicsit módosított hozzávalókkal, illetve egyéni kreációként is. Természetesen, ha valami nagyon jól sikerül, örülünk, ha megosztják velünk is, illetve a többi olvasóval. Egy jó fotót ne felejtsenek el mellékelni az elkészített ételről, hiszen ezzel sokkal vonzóbb lesz a többiek számára. De a fotó arra is jó, hogy a készítő maga is ízlésesebben tudja tálalni. 

About admin

Check Also

tárgyalóbérlés

Tárgyalóterem bérlés Budapesten: így érdemes keresni

Tárgyalóbérlés A sikeres üzletvezetéshez több különféle dologra lesz szükség. Érdemes ezért minden részletre odafigyelni, mert ...

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás